Дорога вина та смаку Київщини, як інструмент підтримки малих та середніх підприємств

Семінар «Дорога вина та смаку Київщини, як інструмент підтримки малих та середніх підприємств» завершено

Метою цього заходу було інформування учасників про інноваційні форми розвитку винного та гастрономічного туризму Київського регіону та залучення до участі у пілотному проєкті створення регіонального еногастрономічного туристичного маршруту «Дорога вина та смаку Київщини».

На семінар було запрошено крафтових виробників традиційних продуктів та напоїв, представників фермерських господарств, сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, власників агросадиб та рестораторів.

Дякуємо спікерам за професійне освітлення теми:
Куценко Анна Станіславівна, начальник Управління туризму Київської обласної державної адміністрації
Бондаренко Валерія Валеріївна, керівник проєкту «Розробка маркетингової програми розвитку туризму Київської області (просування і розбудови еногастрономічних туристичних маршрутів, доріг вина та смаку Київщини)», Генеральний директор Громадської спілки «Національна еногастрономічна туристична мережа Дороги вина та смаку України»
Мотузенко Олена Олександрівна, провідний експерт проєкту «Розробка маркетингової програми розвитку туризму Київської області (просування і розбудови еногастрономічних туристичних маршрутів, доріг вина та смаку Київщини)», кандидат географічних наук, доцент кафедри географії України Київського національного університету імені Тараса Шевченка; ключовий експерт з питань еногастрономічного туризму Національної туристичної організації України; Президент Громадської спілки «Національна еногастрономічна туристична мережа Дороги вина та смаку України», координатор від України проєкту ЄС «DiGe» («Ковчег смаку України»)
Польшакова Ірина Родіонівна, Президент громадської спілки «Дорога вина та смаку Української Бессарабії», співвласниця винного льоху «VINARIA», місто Ізмаїл.

@Василь Володін
@Київська ОДА

Ok Ok