UaEn

14 крутих ідей до Дня матері

11.05.2023
625
4
9610
14 крутих ідей до Дня матері

Здивуємо маму разом, щоб змусити її почуватися особливою

Ви вже знайшли ідеальний подарунок до Дня матері або зробили щось своїми руками, написали чутливі слова їй у листівці. Тепер все, що залишилося, це спланувати кілька цікавих заходів до Дня матері , щоб вона відчула себе королевою. До 14 травня ми підготували для вас 14 цікавих ідей. Ось вам кілька підказок для легкого прийняття рішення.

Їжте разом: ви можете здивувати її сніданком у ліжко на День  матері  або обідом у новому ресторані. Яким би шляхом ви не пішли, правило полягає в тому, що їй не потрібно напружуватися, особливо коли справа доходить до миття посуду.

Робіть те, що любить вона: цікаво пробувати щось нове, але вибір заснований на її хобі чи улюблених місцях, одразу скаже мамі, що цей день присвячений тільки їй. Вона майстриня? Відвідайте разом художню майстерню,  майстер-класи з рукоділля або гончарства. Чи можливо вона в душі авантюристка? Тоді пропонуємо дослідити нові локації Київщини разом.

Не перемудруйте: прості заняття до Дня матері, такі як довга розмова, некваплива прогулянка, допомога з її справами вдома або спільний перегляд фільму допоможуть досягти головної мети – якісно та круто провести час із мамою. І все, ви найкращі.

Зробіть фото на День матері:

Які б заходи ви б не обрали, зафіксуйте цей момент. Якщо ви не разом, надішліть їй миле фото, на якому ви разом та привітайте її зворушливими словами.

Посадіть трав’яний сад разом:

Це можна зробити як вдома, так і в саду. М'ята, базилік, петрушка, чебрець - вибір достатньо великий.

Плоди вашої праці неодмінно потішать, а свіжозібрані трави стануть яскравим доповненням до страв за сімейним столом.

Готуйте за сімейним рецептом:

У кожній родині є рецепт, який передається з покоління в покоління. Відсвяткуйте День матері навчившись пекти особливі бабусині пироги або навчіть вашу малечу секретам приготування знаменитого торту вашої матусі разом.

Просто прогуляйтесь:

Легка прогулянка парком чи ботанічним садом, щоб побачити, що цвіте поблизу – це чудова ідея, щоб насолодитися часом наодинці та поєднати з іншим заходом в цей день.

Створіть щось нове власноруч:

Виберіть місце де саме зможете реалізувати ваші творчі ідеї.

Для дому - заздалегідь придбайте все необхідне у крамниці для творчості або запросіть маму вибрати матеріали разом.За бажанням можна замовити сертифікат до гончарної чи художньої майстерні.

Допоможіть впоратися з її справами:

Деякі мами хочуть відволіктися від домашніх обов’язків у цей день, тоді як іншим, можливо, потрібна ваша допомога. Якщо мама щось відкладала, скористайтеся цим днем ​​як можливістю допомогти.

Заплануйте перегляд телесеріалу чи фільму:

Ми знаємо точно, у кожної людини є хоча б один улюблений фільм чи серіал. Проведіть вихідний день за переглядом улюбленого маминого фільму чи серіалу у домашній атмосфері.

Зробіть паузу для глибокої розмови:

Коли ви востаннє відверто та щиро говорили з мамою про життя, ваші та її переживання, плани на майбутнє? Для більшості батьків немає кращого подарунку , ніж душевна розмова. Пропонуємо заварити чай з улюбленими смаколиками та поговорити про важливе наодинці. 

Влаштуйте вечір настільних ігор:

Колись ми були маленькими, нас виховували, з нами гралися. Для батьків кожен залишиться дитиною незалежно від віку. Тому у цей святковий вечір ми пропонуємо зануритися у щасливе дитинство та погратися, але не в іграшки ,а у сучасні та цікаві настолки.

Сплануй свій ідеальний пікнік:

Зберіть улюблені смаколики, напої та ковдру і відправляєтесь до мальовничої природи. Насолоджуйтеся чудовою травневою погодою разом з мамою.

Обід за містом:

 Бажаєте максимально відпочити у цей день?  Відпочити від  міської метушні та приготування їжі? Запросіть маму в заміський ресторанчик. Цікаві гастролокації ви можете знайти на нашому порталі у розділі “Гастротуризм”.

Сніданок у ліжко:

Почніть особливий день мами, заповнивши тацю її улюбленим сніданком - будь-то яєчня, млинці, сирники чи салат та подайте прямо до ліжка. Не забудьте про букетик її улюблених квітів.

Відвідайте екскурсію на виноробню:

Якщо ваша мама справжній поціновувач вина ми пропонуємо відвідати українські виноградники на Київщині. Виноробня з власною історією, автентичні смаки на дегустації справді потішать рідну людину.

Відпочинок з тваринками:

Заздалегідь сплануйте поїздку у заміський зоо- або екопарк на ваш вибір. Ми пропонуємо приділити особливу уваги парками де можна контактувати та годувати місцевих мешканців. Яскраві враження гарантовано.

 

Всі ці ідеї ви можете втіли проклавши маршрут на нашому порталі за посиланням: https://kyivregiontours.gov.ua/places

 

 

 

       

        

 

 

 

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn