Адреса
Андріївський узвіз, 19А, Київ
Години роботи
Відчинено Години роботи
«Канапа» – це ресторан гастрономічної національної кухні, ідея якого розроблена ресторатором Дімою Борисовим і музикантом Олегом Скрипкою. Меню створене на основі дореволюційних рецептiв із рiзних регiонів країни, поєднаних з елементами молекулярної кухні. В ресторані готують із сезонних, місцевих продуктів, мають відбірне стейкове м’ясо, свіжу рибу й морепродукти – раки, мушлі та кав’яр бар. Гордість закладу – винна карта, зібрання українських виноробів південних регіонів. Для знайомства із новою українською кухнею найкраще підійде спеціальний дегустаційний сет з семи страв.
Ресторан знаходиться у легендарній частині міста, в збереженій дерев’яній будiвлі ХІХ столiття з камінним залом. Формат «ресторан-салон» підтримується камерними концертами авангардної української музики. В інтер’єрі – змінні експозиції художників, посуд – сучасна авторська кераміка й столярка. Має лавку гастрономічних сувенірів, аби ви могли ділитися смачними враженнями.