UaEn

«Дороги вина та смаку Київщини»: що чекає туристів на Яготинському напрямку

09.02.2022
426
4
8925
«Дороги вина та смаку Київщини»: що чекає туристів на Яготинському напрямку
www.facebook.com/zinkamilk

У Київській області створили дорогу вина та смаку. Мова про мережу гастрономічно-туристичних маршрутів з історико-культурною складовою під назвою «Дороги вина та смаку Київщини». Цей проєкт не тільки знайомить туристів із культурою та гастрономічними цікавинками області, а і сприяє розвитку сільських територій та пробуджує цікавість до продуктів регіону.

Наразі вже відпрацювали 5 напрямків «Доріг»: Ржищівський, Ясногородський, Чорнобильський, Яблунівський та Яготинський. Ми зупинимося докладніше на топових локаціях Гастро-маршруту в Яготинському напрямку.

Медоварня «Медовий спас»

Тут виробляють унікальний медовий натуральний напій «Сікера». Він створений на основі меду, соків фруктів та ягід першого віджиму без додавання спирту й цукру. Це результат точно вивіреного рецепту та виняткової якості натуральної сировини — солодкого, наповненим сонцем меду та соковитих плодів. Окрім яскравого смаку, «Сікера» має багатий мінеральний склад вітамінів та мікроелементів. У цьому туристи переконаються під час дегустації витонченого напою. Також на них очікує екскурсія на підприємство та цікава розповідь від господаря.

Медоварня «Медовий спас»

вул. Дмитра Янченка, 2, Бровари

Маршрут Google Маршрут
Поділитись
На карті

Керамічна майстерня Perekhrest-Ceramic

Тут туристи оглянуть зали, де виготовляють та випікають керамічні вироби, а також салон із продукцією. Крім того, в Perekhrest-Ceramic проходитиме майстер-клас із виготовлення оберегів із символікою.

Керамічна майстерня Perekhrest-Ceramic

вул. Биківнянська, 28, Бровари

Маршрут Google Маршрут
Поділитись
На карті

Козина ферма Zinka

Бренд, що орієнтований на молочне козівництво, народився на ланах фермерського господарства «Тетяна 2011», що тривалий час працює за напрямами: рослинництво, тваринництво, садівництво та перероблення тваринних продуктів. Тут ви побачите кізоньок, умови їхнього проживання, а також продегустуєте натуральний якісний козячий сир.

Козина ферма ТМ “Zinka”

вул. Українська, 3в, с. Усівка

Маршрут Google Маршрут
Поділитись
На карті

Більше локацій та представників «Дороги вина та смаку Київщини» можете знайти на їхній сторінці в Facebook та запланувати подорож усіма 5-ма напрямками вже від завтра.

Нагадуємо, що раніше ми розповідали про інноваційність та значущу місію проєкту «Дороги вина та смаку Київщини».

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn