UaEn

Неймовірна та цікава історія Київської області!

13.12.2020
157
4
8792
Неймовірна та цікава історія Київської області!

А що ви скажете, якщо ми запропонуємо вам переміститись у часі і відчути дух старини? Думаєте неможливо? А от гіди міста Біла Церква з вами не погодяться!

У Білій Церкві були започатковані театралізовані екскурсії, де гідами були сам князь Ярослав Мудрий, що ще у 1032 році заснував вперше місто, Ельжбетта Воронцова — в дівоцтві Браницька, Олександра Василівна Браницька — обергофмейстериня і одна з найвпливовіших статс-дам свого часу, Розанда Лупул — князівна Молдавського княжества і невістка Богдана Хмельницького, сам нащадок Шолома Алейхема — хлопчина Яша, продавчиня квітів і працівниця оранжереї Браницьких, Валентина Чистякова — дружина Леся Курбаса.

На Торговій площі відбувається справжній Український ярмарок з героями «Кайдашевої сім’ї» — бабою Палажкою та бабою Параскою! Неймовіно, але таки і в цьому столітті вони встигли і посвритися, і помиритися і продати усе, що було на прилавку!

Біла Церква запрошує в гості туристів з інших міст. Організатори обіцяють проводити такі екскурсії частіше і вже мають плани на інші грандіозні проєкти!

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn