UaEn

Подорож "Київська область"

13.12.2020
254
4
8005
Подорож

У регіоні запущені туристичні маршрути в рамках проекту «#МандруйКиївщиною» і підписаного меморандуму між Київською ОДА і мобільними операторами, що визначають цікаві туристичні місця сільських районів Київщини. Нещодавно цей маршрут за участю Української асоціації гідів пройшов один із промо-турів проекту «#МандруйКиївщиною».

У рамках екскурсії учасники відвідали етнокомплекс «Українське село», де змогли зустріти хатини з 6 різних куточків України. Можна заглянути в будинки і своїми очима побачити і відчути дух України XX століття. Територія комплексу має свій зоопарк, також тут можна навчитися гончарному мистецтву, пекти хліб, ковальскому ремеслу і ще багато цікавого. За бажанням можна спати в атмосферних «Етно-капелюхах».

Далі «Долина страусів» — найбільша ферма страусів України, шо розташована в селі Ясногородка. Ось де можна побачити страусів, різних тварин і птахів контактного зоопарку. На фермі також є ресторан, де можна спробувати ексклюзивні страви зі страуса і спробувати авторське вино у справжньому винному погребі.

Організатори промотуру радять відвідати Казкове село Бобриці, в якому можна побачити, як громада може побудувати село мрії. Тут впроваджені кращі екологічні, соціально корисні і економічно життєздатні практики.

Бобриця — арт-село, суспільний простір, де можна зануритися в мистецтво прямо посеред вулиці. Тут можна провести вітамінну екскурсію по теплицях з зеленого золота, а також кінний клуб «Оріон».

Варто відзначити, що маршрут розрахований на два дні.

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn